Goedlachse Haaland steelt ook de show tijdens interview

Reacties

Erling Haaland had niet alleen bewonderaars, maar ook lachers op zijn hand na zijn vijf goals in de Champions League tegen RB Leipzig.

Goedlachse Haaland steelt ook de show tijdens interview
© CBS Sports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Manchester City
Manchester City
7 - 0
RB Leipzig
RB Leipzig

'Ik denk dat jij de enige bent die weet hoe het is om veel te scoren', sprak Haaland richting Thierry Henry nadat hij gevraagd werd naar zijn gevoel. Hetgeen behoorlijk op de lachspieren van de tafelheren en -dame werkte, daar Jamie Carragher en Micah Richards als verdedigers zelden het net vonden tijdens hun carrière.

De goedlachse Noor kreeg van Jamie Carragher de vraag toegeworpen of hij de man is die Manchester City eindelijk aan Champions League-succes kan helpen. 'Dat is een lastige vraag, want ik kan makkelijk de krantenkoppen halen met het antwoord', kreeg Haaland het aanwezige presentatiegilde van CBS Sports opnieuw aan het lachen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Nee maar natuurlijk, de club wil de Champions League winnen', vervolgde Haaland op serieuzere toon. 'Ze hebben vier van de vijf laatste Premier League-titels gewonnen. Ze hebben me niet gehaald om de Premier League te winnen. Daar kan je je conlusies uit opmaken. Maar ik ben hier om de club te helpen zichzelf nog verder te ontwikkelen en de Champions League voor het eerst te winnen.'

'Ik wist dat ik veel doelpunten zou gaan maken bij City. Vorig seizoen scoorden ze honderd keer zonder spits. Als ik de ruimtes zag en de voorzetten die gegeven werden, had ik zo'n gevoel van: daar wil ik staan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.