Duitsland

FSV Mainz 05 - Schalke 04

Schalke 04 heeft vrijdag Mainz 05 verslagen in een uitwedstrijd in de Bundesliga. Het duel eindigde in 2-3. Schalke 04 nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Bülter scoorde na 26 minuten, met een assist van Rodrigo Zalazar. Direct na de rust bracht Leandro Barreiro Mainz 05 langszij. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Tom Krauß Schalke 04 een voorsprong met een assist van Kenan Karaman. Aarón Martín maakte in de 70ste minuut gelijk voor Mainz 05. Maar Schalke 04 had nog tijd voor een extra doelpunt. Bülter vond het doel opnieuw in de 102ste minuut. Mainz 05 heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Schalke 04 drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Mainz 05 dit seizoen. Dit was ook de vierde overwinning van Schalke 04 met één doelpunt verschil. . Sepp van den Berg (Schalke 04) speelde de hele wedstrijd. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Mainz 05 op de achtste plaats op de ranglijst terwijl Schalke 04 de veertiende plaats bezet. Mainz 05 speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Eintracht Frankfurt op zaterdag 13 mei om 15.30 uur in het Deutsche Bank Park. Schalke 04 speelt op dezelfde dag een uitwedstrijd tegen Bayern München in de Allianz Arena.