Portugal

Rio Ave - Vitória Guimarães

Vitória Guimarães heeft de uitwedstrijd tegen Rio Ave in de Primeira Liga zondag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Pereira dos Santos Händel. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 55ste minuut tot Tomás Romano Pereira dos Santos Händel scoorde, met een assist van Mikel Villanueva, en zo de 1–0 voor Vitória Guimarães vastlegde, zo eindigde de wedstrijd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Rio Ave één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Vitória Guimarães drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de negende nederlaag met één doelpunt verschil van Rio Ave dit seizoen. Dit was ook de dertiende overwinning van Vitória Guimarães met één doelpunt verschil. Beide teams spelen op zondag 21 mei hun volgende wedstrijd in de competitie. Rio Ave speelt om 19.00 uur in het Estádio da Capital do Móvel uit tegen Paços de Ferreira Vitória Guimarães neemt het om 16.30 uur thuis op tegen Gil Vicente in het Estádio Dom Afonso Henriques.