Portugal

Vitória Guimarães - Vizela

In de Primeira Liga-wedstrijd van zondag tussen Vitória Guimarães en Vizela, heeft Guimarães al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-0 winst. Vitória Guimarães nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Mikel Villanueva scoorde na 16 minuten, op aangeven van Mikey Johnston. André Oliveira Silva bracht in de 41ste minuut Vitória Guimarães op 2-0, met een assist van Johnston. De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Afonso Manuel Abreu De Freitas scoorde, op aangeven van Tomás Romano Pereira dos Santos Händel, in de 70ste minuut. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Vizela. Vitória Guimarães heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Vizela één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Met nog drie speelronden voor de boeg staat Vitória Guimarães op de zesde plaats op de ranglijst en Vizela bezet de elfde plaats. De volgende speeldag speelt Vitória Guimarães op zondag 14 mei om 16.30 uur bij Rio Ave. Vizela ontvangt zaterdag 13 mei om 16.30 uur Famalicão.