Portugal

Rio Ave - Casa Pia

Rio Ave heeft zondag in de Primeira Liga gelijkgespeeld in de thuiswedstrijd tegen Casa Pia: 1-1. Het bezoekende team begon de wedstrijd goed en nam in de 17de minuut de leiding na een doelpunt van Clecildo Rafael Martins de Souza, op aangeven van Ângelo Pelegrinelli Neto. Direct na de rust bracht Renato Pantalon Rio Ave langszij. In de vijf laatste wedstrijden heeft Rio Ave twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Casa Pia één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Rio Ave dit seizoen. In de huidige stand heeft Rio Ave 35 punten en staat op de elfde plaats, terwijl Casa Pia met 39 punten op de achtste positie staat. In de volgende wedstrijd speelt Rio Ave op zaterdag 22 april om 19.00 uur bij Boavista. Casa Pia ontvangt vrijdag 21 april om 21.15 uur Sporting Braga.