FC Eindhoven - Helmond Sport

Helmond Sport heeft de uitwedstrijd tegen Eindhoven gewonnen. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jelle Goselink zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Eros Maddy, en Helmond Sport op voorsprong bracht. In de laatste vijf wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Helmond Sport twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Eindhoven dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van Helmond Sport met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op vrijdag 19 mei om 20.00 uur, speelt Eindhoven bij Jong PSV. Helmond Sport speelt dan thuis tegen PEC Zwolle in het GS Staalwerken Stadion.