FC Eindhoven - NAC Breda

NAC Breda heeft vrijdag gewonnen van Eindhoven. Het duel in de Eerste Divisie eindigde na een ruststand van 1-1 in een zege voor de thuisploeg: 2-1 in het Jan Louwers Stadion. Eindhoven kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers. De thuisploeg opende de score in de 20ste minuut na een doelpunt van Pjotr Kestens, met een assist van Brian De Keersmaecker. Ómarsson bracht in de 41ste minuut NAC Breda op gelijke hoogte, op aangeven van Van der Sande. Direct na de rust bracht Van der Sande NAC Breda een voorsprong. Een rode kaart in de 90ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Justin Ogenia van Eindhoven. In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Eindhoven dit seizoen. Dit was ook de achtste overwinning van NAC Breda met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt Eindhoven op vrijdag 28 april om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Jong FC Utrecht. NAC Breda ontvangt zaterdag 29 april om 18.45 uur Roda JC.