Jong AZ - FC Eindhoven

1 - 1
Expected goals0.3 - 1.7

Thuisploeg Jong AZ en Eindhoven hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan het duel in de Eerste Divisie: 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 73ste minuut voordat Ro-Zangelo Daal Jong AZ op voorsprong bracht, met een assist van Iman Griffith.

Jasper Dahlhaus maakte gelijk voor Eindhoven in de 80ste minuut.

Het resultaat betekent de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Jong AZ.

Jong AZ heeft in de vijf laatste wedstrijden drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eindhoven twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het achtste gelijkspel van Jong AZ dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Jong AZ thuis tegen De Graafschap, op maandag 3 april om 20.00 uur. Eindhoven speelt vrijdag 31 maart om 20.00 uur uit tegen MVV.