TOP Oss - FC Eindhoven

TOP Oss heeft thuis een makkelijke zege op Eindhoven geboekt in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 2-0 dankzij doelpunten van Margaritha en Thijs van Leeuwen.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 66ste minuut tot Van Leeuwen scoorde, met een assist van Lorenzo Piqué, en zo TOP Oss op voorsprong bracht.

Margaritha voerde in de 70ste minuut de score verder op voor TOP Oss, dat bracht de uiteindelijke score op 2-0.

Eindhoven heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

TOP Oss heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Eindhoven één overwinning en vier nederlagen heeft.

TOP Oss speelt in de volgende wedstrijd uit tegen VVV in het Covebo Stadion, Eindhoven treft De Graafschap in de thuiswedstrijd in het Jan Louwers Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 24 februari om 20.00 uur.