TOP Oss - FC Den Bosch

In de Eerste Divisie-wedstrijd van vrijdag tussen TOP Oss en Den Bosch, heeft TOP Oss al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 3-0 overwinning.

TOP Oss nam een vroege voorsprong, toen Jearl Margaritha scoorde in de 26ste minuut, met een assist van Kay Tejan.

Rick Stuy van den Herik diepte de voorsprong van TOP Oss uit in de 76ste minuut.

TOP Oss vergrootte de voorsprong verder, toen Kyvon Leidsman scoorde, op aangeven van Tejan, in de 91ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-0.

In de vijf laatste wedstrijden heeft TOP Oss één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Den Bosch één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

Op 10 februari om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen TOP Oss en MVV in het Frans Heesen Stadion op het programma. Den Bosch treft dan in eigen huis Ajax II in Stadion De Vliert.