TOP Oss - Telstar

2 - 1
Expected goals0.4 - 1

Na vijf wedstrijden in de Eerste Divisie zonder zege heeft TOP Oss eindelijk weer punten gepakt. Het duel met Telstar leverde een 1-2 winst op.

1-0 kwam na een eigen doelpunt van Glynor Plet in de tiende minuut.

Christos Giousis bracht in de 26ste minuut Telstar op gelijke hoogte, met een assist van Glynor Plet.

Het beslissende doelpunt voor TOP Oss werd in de laatste minuten gemaakt door Rick Dekker.

TOP Oss heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Telstar één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. De nederlaag was ook voor Telstar de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 13 januari om 20.00 uur, speelt TOP Oss bij Roda JC. Telstar speelt dan thuis tegen AZ II in het BUKO Stadion.