FC Eindhoven - Telstar

Eindhoven heeft vrijdag in de Eerste Divisie een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Telstar te winnen met 3-0. De thuisploeg leidde bij rust met 1-0.

De thuisploeg startte goed en nam in de 11de minuut de leiding via Brian De Keersmaecker.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. De 2-0 werd gemaakt toen Jasper Dahlhaus het net vond voor Eindhoven, op aangeven van Evan Rottier.

Eindhoven vergrootte de voorsprong verder, toen Rottier scoorde, met een assist van Dahlhaus, in de 92ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 3-0.

Voor de wedstrijd van vrijdag was Telstar al acht duels op rij ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald, één keer gelijk gespeeld en twee keer verloren, terwijl Telstar vier keer gelijk gespeeld en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd, op zondag 11 december om 14.30 uur, speelt Eindhoven bij De Graafschap. Telstar speelt dan thuis tegen Den Bosch in het BUKO Stadion.