FC Eindhoven - Jong PSV

Jong PSV had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Eindhoven in de wedstrijd in de Eerste Divisie gehad, maar in de tweede helft kwam Eindhoven goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Charles-Andreas Brym scoorde na 7 minuten, met een assist van Jasper Dahlhaus. Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog vijf minuten te spelen maakte Johan Bakayoko gelijk voor Jong PSV, op aangeven van Amin Doudah. De 2-1 voorsprong werd gemaakt toen Fodé Fofana het net vond voor Jong PSV, met een assist van Doudah. Twee minuten later maakte Eindhoven gelijk toen Brym nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Evan Rottier. Eindhoven heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong PSV twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Eindhoven dit seizoen. Eindhoven speelt op 7 november om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht op Sportcomplex Zoudenbalch. Jong PSV treft dan in eigen huis Almere City op PSV Campus De Herdgang.