FC Eindhoven - FC Dordrecht

Eindhoven en Dordrecht hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 61ste minuut tot Jasper Dahlhaus scoorde, op aangeven van Pieter Bogaers, en zo Eindhoven op voorsprong bracht.

De gelijkmaker voor Dordrecht werd gemaakt door Samuele Longo, met een assist van Benjamin Reemst.

Het resultaat betekent dat Eindhoven na negen wedstrijden ongeslagen blijft dit seizoen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven één overwinning behaald en vier keer gelijkgespeeld, terwijl Dordrecht één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Eindhoven dit seizoen.

Eindhoven speelt in de volgende wedstrijd uit tegen ADO Den Haag op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur in het Bingoal Stadion. Dordrecht speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle in het Matchoholic Stadion.