FC Eindhoven - Roda JC Kerkrade

Roda JC had een moeilijke start in de wedstrijd tegen Eindhoven. Eindhoven stond bij rust met 0-2 voor, maar Roda kwam in de tweede helft terug en maakte de gelijkmaker. De wedstrijd eindigde in 3-3.

De score werd na 12 minuten geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Mawouna Amevor, met een assist van Sven van Doorm.

Evan Rottier bracht in de 40ste minuut Eindhoven op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Dylan Vente namens Roda JC met een assist van Romano Postema.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Ozan Kökcü en bouwde de voorsprong uit.

Het doelpunt dat de score milderde naar 3-2 werd gemaakt toen Jamie Mpie het net vond voor Roda JC.

Vier minuten later maakte Roda JC gelijk toen Vente nog een keer de doelman passeerde.

Het resultaat betekent dat Eindhoven ongeslagen blijft dit seizoen na punten te hebben behaald in acht wedstrijden achter elkaar.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Eindhoven twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Roda JC één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het derde gelijkspel van Eindhoven dit seizoen.

Eindhoven speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Dordrecht in het Jan Louwers Stadion, Roda JC treft Almere City in de uitwedstrijd in het Yanmar Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 30 september om 20.00 uur.