Roda JC Kerkrade - Jong PSV

Roda JC en Jong PSV hebben de punten gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1.

Het duurde tot de 79ste minuut voordat Mohamed Nassoh, op aangeven van Livano Comenencia, Jong PSV op voorsprong bracht.

De gelijkmaker voor Roda JC werd in de laatste minuten gemaakt door Dylan Vente.

Het resultaat betekent de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Jong PSV.

Roda JC heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Roda JC dit seizoen.

Roda JC speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen De Graafschap in het Parkstad Limburg Stadion, Jong PSV treft Den Bosch in de thuiswedstrijd op PSV Campus De Herdgang. Beide wedstrijden worden gespeeld op maandag 12 september om 20.00 uur.