Heracles Almelo - FC Eindhoven

Heracles won vrijdag van Eindhoven in de Eerste Divisie-wedstrijd. Heracles won het duel met 3-0.

Heracles nam een vroege voorsprong, toen Justin Hoogma scoorde na 26 minuten.

Mateo Les bracht in de 33ste minuut Heracles op 2-0, op aangeven van Nikolai Laursen.

De thuisploeg vergrootte de voorsprong verder, toen Marco Rente scoorde, op aangeven van Marko Vejinovic, in de 61ste minuut.

Heracles heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Eindhoven één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Almere City is de volgende tegenstander voor Heracles in de uitwedstrijd. Eindhoven speelt een thuiswedstrijd tegen Jong PSV in het Jan Louwers Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur gespeeld.