Heracles Almelo - Helmond Sport

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Nankishi en Lucas Schoofs. Heracles nam in de 15de minuut een voorsprong door een doelpunt van Nankishi.

Voor Heracles werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Nadat Anas Ouahim al in de 15de minuut rood kreeg, speelde Heracles het grootste deel van de wedstrijd met een man minder.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Schoofs zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Emil Hansson, en Heracles op voorsprong bracht.

De uiteindelijke 2-0 voor Heracles werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Nankishi, op aangeven van Sylian Mokono.

Heracles heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Helmond Sport twee overwinningen en drie nederlagen heeft.

Heracles speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Den Bosch in Erve Asito, Helmond Sport treft TOP Oss in de thuiswedstrijd in het GS Staalwerken Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 30 september om 20.00 uur.