Jong Ajax - Heracles Almelo

In de Eerste Divisie-wedstrijd van maandag tussen Jong Ajax en Heracles, heeft Ajax al in de eerste helft een voorsprong genomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong in de rust wordt uiteindelijk afgesloten met een 4-0 overwinning.

Jong Ajax nam de leiding kort voor de rust toen Lorenzo Lucca scoorde, op aangeven van Youri Baas. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lucca en vergrootte de voorsprong met een assist van Sontje Hansen.

Donny Warmerdam vergrootte de marge in de 73ste minuut.

Jong Ajax vond het net nogmaals via Warmerdam, met een assist van Raphaël Sarfo, in de 81ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 4-0.

Jong Ajax heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

TOP Oss is de volgende tegenstander voor Jong Ajax in de uitwedstrijd. Heracles speelt een thuiswedstrijd tegen VVV in het Erve Asito. Beide wedstrijden worden op vrijdag 9 september om 20.00 uur gespeeld.

Toon alleen Keuken Kampioen Divisie-duels

Jong Ajax en Heracles Almelo hebben niet eerder een Keuken Kampioen Divisie-duel tegen elkaar gespeeld.