Jong Ajax - De Graafschap

Jong Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen De Graafschap in de Eerste Divisie maandag met 5-1 gewonnen.

Jong Ajax kwam op voorsprong toen Hansen scoorde na 9 minuten, met een assist van Lorenzo Lucca.

Camiel Neghli bracht in de 42ste minuut De Graafschap op gelijke hoogte, op aangeven van Jeffry Fortes.

Twee minuten later nam Jong Ajax een voorsprong toen Hansen nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Kristian Hlynsson. Gabriel Misehouy bouwde in de 70ste minuut de voorsprong uit voor Jong Ajax.

Christian Rasmussen voerde de score verder op in de 73ste minuut met een assist van Hansen.

Zeven minuten later passeerde Lucca de doelman, op aangeven van Hlynsson, en bouwde Jong Ajax de voorsprong uit naar 5-1.

Jong Ajax speelt de volgende wedstrijd uit tegen ADO Den Haag. De teams staan op zondag 28 augustus om 12.15 uur tegenover elkaar. De Graafschap neemt het vrijdag 26 augustus om 20.00 uur thuis op tegen Dordrecht.