De Graafschap - VVV-Venlo

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen De Graafschap en VVV vrijdag eindigde met een 1-2 zege voor de uitploeg op Stadion De Vijverberg. De doelpuntenmakers van VVV waren Braken en Verheijen.

De thuisploeg nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Camiel Neghli scoorde na 18 minuten.

Verheijen bracht in de 41ste minuut VVV op gelijke hoogte, op aangeven van Braken. VVV maakte ook 2-1 in de 55ste minuut, toen Braken scoorde. VVV draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van De Graafschap dit seizoen.

De volgende speeldag speelt De Graafschap op maandag 22 augustus om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Ajax II. VVV speelt zondag 21 augustus om 12.15 uur thuis tegen PEC Zwolle.