Heracles Almelo - ADO Den Haag

Heracles heeft de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eerste Divisie vrijdag met 4-0 gewonnen.

Marko Vejinovic opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg scoorde.

Armenteros bracht in de 22ste minuut Heracles op 2-0, met een assist van Nikolai Laursen.

De thuisploeg liep nog verder uit toen Armenteros nog een keer scoorde, met een assist van Anas Ouahim, in de 34ste minuut.

Heracles vond het doel nog een keer, deze keer via Laursen, met een assist van Emil Hansson, in de 44ste minuut. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 4-0 zege voor Heracles.

De volgende speeldag speelt Heracles uit tegen Utrecht II. Deze ontmoeting vindt plaats op maandag 15 augustus om 20.00 uur. ADO Den Haag speelt zondag 14 augustus om 12.15 uur thuis tegen Den Bosch.