Jong FC Utrecht - Heracles Almelo

Heracles heeft maandag het uitduel met Utrecht II gewonnen. De wedstrijd in de Eerste Divisie eindigde in 0-3.

Heracles startte goed en nam na 9 minuten de leiding na een doelpunt van Nikolai Laursen, op aangeven van Emil Hansson.

Samuel Armenteros bracht in de 36ste minuut Heracles op 2-0, met een assist van Hansson.

De uitploeg vond het net nogmaals via Laursen, met een assist van Anas Ouahim, in de 41ste minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 3-0 zege voor Heracles.

De volgende speeldag speelt Utrecht II op vrijdag 19 augustus om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Dordrecht. Heracles speelt maandag 22 augustus om 20.00 uur uit tegen PSV.

Toon alleen Keuken Kampioen Divisie-duels

Jong FC Utrecht en Heracles Almelo hebben niet eerder een Keuken Kampioen Divisie-duel tegen elkaar gespeeld.