Telstar - Heracles Almelo

Heracles heeft de uitwedstrijd tegen Telstar vrijdag gewonnen. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 0-3.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 58ste minuut tot Emil Hansson scoorde, met een assist van Samuel Armenteros, en zo Heracles op voorsprong bracht.

De 2-0 werd in de laatste minuten gemaakt toen Rigino Cicilia het doel vond voor Heracles, op aangeven van Hansson.

Heracles vergrootte de voorsprong verder, toen Nikolai Laursen scoorde in de 94ste minuut.

Telstar heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Heracles drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Op 23 september om 21.00 uur speelt Telstar een uitwedstrijd tegen VVV in het Covebo Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Heracles tegen Helmond Sport in het Erve Asito op het programma.