Telstar - De Graafschap

0 - 1
Expected goals0.7 - 1.1

De Graafschap heeft de uitwedstrijd tegen Telstar gewonnen met een doelpunt van Korte. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Giovanni Korte zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Jeffry Fortes, en De Graafschap op voorsprong bracht.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Telstar één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl De Graafschap één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van Telstar dit seizoen.

Op 9 september om 20.00 uur speelt Telstar een uitwedstrijd tegen Almere City in het BUKO Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van De Graafschap tegen NAC Breda op Stadion De Vijverberg op het programma.