Telstar - PEC Zwolle

PEC Zwolle ging vrijdag stevig tekeer in de uitwedstrijd in de Eerste Divisie tegen Telstar. De thuisploeg droop af met een 0-5 nederlaag.

Chardi Landu opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Håkon Gangstad.

PEC Zwolle vergrootte de voorsprong vroeg in de wedstrijd naar 2-0 toen Apostolos Vellios scoorde, op aangeven van Gangstad, in de 9de minuut.

De uitploeg kwam op 3-0 toen Landu nog een keer scoorde, met een assist van Jasper Schendelaar, in de 36ste minuut.

Luis Görlich voerde in de 65ste minuut de voorsprong op voor PEC Zwolle.

PEC Zwolle vond het net nog een keer, deze keer via Thomas van den Belt, op aangeven van Dean Huiberts, in de 86ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-5.

In de volgende wedstrijd gaat Telstar op vrijdag 19 augustus om 20.00 uur op bezoek bij Willem II. PEC Zwolle speelt zondag 21 augustus om 12.15 uur uit tegen VVV.