FC Den Bosch - Heracles Almelo

Heracles wordt sterker en sterker in de Eerste Divisie. Ook de uitwedstrijd vrijdag tegen Den Bosch in het Stadion De Vliert werd gewonnen met 2-1. Dat betekent dat Heracles nu vier overwinningen achter elkaar geboekt heeft.

De thuisploeg begon de wedstrijd goed en nam in de 17de minuut de leiding via Joey Konings.

Emil Hansson maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Justin Hoogma. Abdenego Nankishi maakte het beslissende doelpunt met een assist van Thomas Bruns, in de 77ste minuut. Heracles draaide daarmee de rollen om. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Heracles vier overwinningen en één nederlaag heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Den Bosch dit seizoen.

Willem II is de volgende tegenstander voor Den Bosch in de uitwedstrijd. Heracles speelt een thuiswedstrijd tegen De Graafschap in het Erve Asito. Beide wedstrijden worden op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur gespeeld.