Jong PSV - Helmond Sport

Het zag er goed uit voor Jong PSV na een doelpuntrijk duel en overwinning op Helmond Sport in het PSV Campus De Herdgang in de Eerste Divisie maandag. Eindhoven verzamelde zes doelpunten en de wedstrijd eindigde in 6-0.

De thuisploeg opende de score in de 11de minuut via Johan Bakayoko.

Sávio Moreira de Oliveira bracht in de 38ste minuut Jong PSV op 2-0, op aangeven van Simon Colyn. Direct na de rust vergrootte Mathijs Tielemans de voorsprong van Jong PSV.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Colyn en bouwde de marge verder uit met een assist van Moreira de Oliveira.

Tielemans scoorde nog een keer in de 68ste minuut.

De thuisploeg vond het doel nog een keer, deze keer via Jason van Duiven, met een assist van Koen Jansen, in de 88ste minuut.

Jong PSV heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Helmond Sport één overwinning en vier nederlagen heeft.

Jong PSV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Eindhoven op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur in het Jan Louwers Stadion. Helmond Sport speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in het GS Staalwerken Stadion.