Helmond Sport - Willem II

Willem II heeft Helmond Sport met 1-3 verslagen in de Eerste Divisie op vrijdag.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van Jesse Bosch na 22 minuten, met een assist van Michael de Leeuw.

Nick Doodeman bracht in de 27ste minuut Willem II op 2-0, op aangeven van Lucas Woudenberg. Direct na de rust vergrootte De Leeuw de voorsprong van Willem II.

Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Martijn Kaars namens Helmond Sport met een assist van Gaétan Bosiers. Maar Helmond Sport was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

Helmond Sport heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Willem II drie overwinningen en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd gaat Helmond Sport op maandag 24 oktober om 20.00 uur op bezoek bij Jong PSV. Willem II ontvangt vrijdag 21 oktober om 20.00 uur Almere City.