MVV Maastricht - Willem II

Het publiek in het De Geusselt heeft vrijdag een wedstrijd met twee gezichten gezien. Willem II leek het duel lange tijd onder controle te hebben, maar MVV zorgde voor een indrukwekkende comeback: van 2-0 naar 2-3. Michael de Leeuw opende na slechts vier minuten de score voor het bezoekende team scoorde. Nick Doodeman bracht in de 18de minuut Willem II op 2-0, op aangeven van De Leeuw. Marko Kleinen verkleinde de achterstand voor MVV in de 70ste minuut. De gelijkmaker werd in de laatste minuten gemaakt toen Koen Kostons het doel vond voor MVV, met een assist van Dailon Livramento. MVV doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Rein Van Helden het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, op aangeven van Jarne Steuckers, in de 95ste minuut. In de vijf laatste wedstrijden heeft MVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van MVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Willem II de tweede nederlaag met één doelpunt verschil. MVV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen TOP Oss in het Frans Heesen Stadion, Willem II treft Den Bosch in de thuiswedstrijd in het Koning Willem II Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur.