MVV Maastricht - Jong Ajax

MVV heeft vrijdag in de Eerste Divisie een goede zaak gedaan door het thuisduel tegen Jong Ajax te winnen met 4-1. De thuisploeg leidde bij rust met 2-0.

MVV kwam op voorsprong toen Mart Remans scoorde na 10 minuten, op aangeven van Sven Blummel.

Blummel vergrootte de marge naar 2-0 na bijna een half uur, op aangeven van Jarne Steuckers. Direct na de rust verkleinde Gabriel Misehouy de achterstand voor Jong Ajax.

Koen Kostons vergrootte in de 68ste minuut de marge voor MVV.

Met nog vijf minuten op de klok voerde Ruben van Bommel de score verder op voor MVV, met een assist van Kostons.

MVV heeft in de vijf laatste wedstrijden twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong Ajax twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt MVV op vrijdag 23 september om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Dordrecht. Jong Ajax ontvangt vrijdag 30 september om 20.00 uur PEC Zwolle.