Willem II - Jong AZ

1 - 0
Expected goals1.5 - 0.3

Willem II heeft de thuiswedstrijd tegen AZ II in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd viel in de tweede helft en werd gemaakt door Llonch.

Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. Willem II nam een 1–0 voorsprong met 9 minuten over toen Pol Llonch scoorde, met een assist van Elton Kabangu.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Willem II drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl AZ II één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. De nederlaag was ook voor AZ II de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt Willem II uit tegen TOP Oss, op vrijdag 23 september om 21.00 uur. AZ II speelt vrijdag 30 september om 20.00 uur uit tegen De Graafschap.

Willem II en Jong AZ hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.