ADO Den Haag - Jong AZ

ADO Den Haag heeft in de rust met 0-1 voor gestaan in de Eerste Divisie-wedstrijd tegen AZ II. In de tweede helft kwam AZ II terug met de gelijkmaker: 2-2. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Voor ADO Den Haag werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Binnen het half uur nam ADO Den Haag de leiding, toen Joël Zwarts scoorde. Soulyman Allouch maakte in de 55ste minuut gelijk voor AZ II.

Een rode kaart in de 72ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Jordy Wehrmann van ADO Den Haag.

Met nog nog zeven minuten op de klok scoorde Zico Buurmeester en kwam op voorsprong voor AZ II.

De gelijkmaker voor ADO Den Haag werd in de 90ste minuut gemaakt door Amar Catic.

In de vijf laatste wedstrijden heeft ADO Den Haag één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl AZ II drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft.

Utrecht II is de volgende tegenstander voor ADO Den Haag in de uitwedstrijd. AZ II speelt een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle op het AFAS Trainingscomplex. Beide wedstrijden worden op maandag 12 september om 20.00 uur gespeeld.