VVV-Venlo - Jong PSV

1 - 1
Expected goals0.7 - 0.6

VVV heeft in de Eerste Divisie punten verspeeld in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV. Het duel eindigde in 1-1.

Sven Braken opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Daan Huisman.

Daarna stonden beide teams een tijdje droog. Met nog vijf minuten op de klok maakte Simon Colyn gelijk voor Jong PSV, met een assist van Jeremy Antonisse. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft VVV twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong PSV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt VVV thuis tegen Telstar, op vrijdag 23 september om 21.00 uur. Jong PSV speelt vrijdag 30 september om 20.00 uur uit tegen ADO Den Haag.