ADO Den Haag - Jong PSV

Jong PSV heeft vrijdag een 1-3 zege geboekt in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eerste Divisie.

Er werd een vroege voorsprong genomen door Jong PSV na een doelpunt van Mohamed Nassoh na 23 minuten, op aangeven van Mathijs Tielemans.

Seelt bracht in de 42ste minuut Jong PSV op 2-0, met een assist van Jason van Duiven.

Direct na de rust scoorde Seelt voor een tweede keer en vergrootte de voorsprong voor Jong PSV.

Tyrese Asante verkleinde de marge voor ADO Den Haag in de 49ste minuut. Maar ADO Den Haag was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

ADO Den Haag heeft in de vijf laatste wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Jong PSV twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

ADO Den Haag speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen Eindhoven in het Bingoal Stadion, Jong PSV treft Telstar in de thuiswedstrijd op PSV Campus De Herdgang. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur.