PEC Zwolle - ADO Den Haag

ADO Den Haag heeft vrijdag goede zaken gedaan door te winnen van PEC Zwolle. Het won in de uitwedstrijd in de Eerste Divisie met 1-2.

Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Thomas van den Belt na 26 minuten, met een assist van Apostolos Vellios.

Thomas Verheydt bracht in de 43ste minuut ADO Den Haag op gelijke hoogte. De 2-1 kwam van nog een eigen doelpunt van Bart van Hintum van ADO Den Haag, wat het eindresultaat was, in de 63ste minuut.

Voor de wedstrijd van vrijdag was PEC Zwolle al zeven duels op rij ongeslagen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld één keer verloren, terwijl ADO Den Haag twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft.

In de volgende wedstrijd speelt PEC Zwolle thuis tegen Ajax II op vrijdag 30 september om 20.00 uur in het MAC³PARK Stadion. ADO Den Haag speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen PSV in het Bingoal Stadion.