Jong FC Utrecht - ADO Den Haag

Utrecht II en ADO Den Haag hebben de buit gedeeld in het duel tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 69ste minuut tot Derensili Sanches Fernandes scoorde, op aangeven van Rocco Robert Shein, en zo Utrecht II op voorsprong bracht.

De gelijkmaker voor ADO Den Haag werd gemaakt door Nigel Owusu, met een assist van Amar Catic.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht II één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl ADO Den Haag één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Utrecht II dit seizoen.

Op 16 september om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Utrecht II en NAC Breda in het Stadion Galgenwaard op het programma. Die dag treft ADO Den Haag bij PEC Zwolle in het MAC³PARK Stadion.