Jong FC Utrecht - FC Eindhoven

0 - 1
Expected goals0.6 - 1.7

In de tweede helft scoort Brym het enige doelpunt in de wedstrijd van Eindhoven in de Eerste Divisie, het team verslaat Utrecht II met 1-0 in de uitwedstrijd.

Het duurde een tijdje voordat het scoren begon. Eindhoven nam een 1–0 voorsprong met 9 minuten over toen Charles-Andreas Brym scoorde.

Utrecht II heeft nu vijf wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Utrecht II en vijf keer verloren, terwijl Eindhoven twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht II dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Eindhoven met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt Utrecht II op maandag 14 november om 20.00 uur in eigen huis tegen MVV. Eindhoven ontvangt vrijdag 11 november om 20.00 uur PEC Zwolle.