De Graafschap - Jong FC Utrecht

De Graafschap heeft de thuiswedstrijd tegen Utrecht II in de Eerste Divisie vrijdag met 2-0 gewonnen. Büttner en Danzell Gravenberch zorgden beiden voor een doelpunt.

Al vroeg in de wedstrijd nam de thuisploeg een voorsprong, toen Gravenberch scoorde na 11 minuten, op aangeven van Basar Önal.

Büttner bracht in de 26ste minuut De Graafschap op 2-0, met een assist van Jeffry Fortes. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor De Graafschap.

Utrecht II heeft al vijf wedstrijden achter elkaar niet gewonnen.

In de vijf laatste wedstrijden heeft De Graafschap twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Utrecht II twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd gaat De Graafschap op vrijdag 21 oktober om 20.00 uur op bezoek bij ADO Den Haag. Utrecht II neemt het maandag 24 oktober om 20.00 uur thuis op tegen PEC Zwolle.