Telstar - Jong FC Utrecht

Utrecht II had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Telstar in de wedstrijd in de Eerste Divisie gehad, maar in de tweede helft kwam Utrecht II goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. De wedstrijd eindigde in 2-2.

Voor Utrecht II werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

De score werd in de 20ste minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van David Min, op aangeven van Tom Overtoom.

Daarna verloor de wedstrijd zijn momentum. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Derensili Sanches Fernandes gelijk voor Utrecht II.

Christos Giousis bracht Telstar in de 65ste minuut een voorsprong.

Met nog zes minuten op de klok maakte Lynden Edhart gelijk voor Utrecht II, met een assist van Eliano Reijnders.

In de 92ste minuut moest Utrecht II verder met een man minder toen Albert-Nicolas Lottin van het veld werd gestuurd met een rode kaart.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Telstar één overwinning behaald, twee keer gelijk gespeeld en twee keer verloren, terwijl Utrecht II één overwinning, twee keer gelijk gespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van Telstar dit seizoen.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur, speelt Telstar bij PSV. Utrecht II speelt dan thuis tegen Almere City op Sportcomplex Zoudenbalch.