Jong FC Utrecht - PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft de uitwedstrijd tegen Utrecht II gewonnen met een doelpunt van Van den Belt. Het duel in de Eerste Divisie eindigde in 1-0.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 67ste minuut tot Thomas van den Belt scoorde en zo de 1–0 voor PEC Zwolle vastlegde, zo eindigde de wedstrijd.

Het resultaat betekent de zesde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Utrecht II.

Utrecht II heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl PEC Zwolle twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde nederlaag met één doelpunt verschil van Utrecht II dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van PEC Zwolle met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur, speelt Utrecht II bij Roda JC. PEC Zwolle speelt dan thuis tegen MVV in het MAC³PARK Stadion.

Jong FC Utrecht en PEC Zwolle hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.