PEC Zwolle - Jong Ajax

Thuisploeg PEC Zwolle en Ajax II hebben vrijdag beiden één punt overgehouden aan de wedstrijd in de Eerste Divisie: 1-1.

Voor PEC Zwolle werd 1 speler van het veld gestuurd en het team moest de wedstrijd uitspelen met 10 spelers.

Nadat Jasper Schendelaar al in de 12de minuut rood kreeg, speelde PEC Zwolle het grootste deel van de wedstrijd met een man minder.

Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 62ste minuut tot Haris Medunjanin scoorde, met een assist van Thomas van den Belt, en zo PEC Zwolle op voorsprong bracht.

Kristian Hlynsson maakte gelijk voor Ajax II met een assist van Olivier Aertssen, in de 80ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 1-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Ajax II twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het tweede gelijkspel van PEC Zwolle dit seizoen.

Dordrecht is de volgende tegenstander voor PEC Zwolle in de uitwedstrijd. Ajax II speelt een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport in het Sportpark De Toekomst. Beide wedstrijden worden op vrijdag 7 oktober om 20.00 uur gespeeld.

PEC Zwolle en Jong Ajax hebben niet eerder tegen elkaar gespeeld.