PEC Zwolle - TOP Oss

PEC Zwolle en TOP Oss hebben het vrijdag in het MAC³PARK Stadion tegen elkaar op genomen. Zwolle begon aan het duel na zeven opeenvolgende overwinningen in de Eerste Divisie. Het liet geen steken vallen en won ook dit duel, met 4-1.

Binnen het half uur nam PEC Zwolle de leiding, toen Younes Taha scoorde, op aangeven van Davy van den Berg.

Rick Dekker maakte in de 67ste minuut gelijk voor TOP Oss.

Apostolos Vellios bracht PEC Zwolle op voorsprong in de 75ste minuut met een assist van Samir Lagsir.

Lennart Thy diepte de voorsprong van PEC Zwolle uit met een assist van Sven Zitman, in de 80ste minuut.

Vijf minuten later passeerde Dean Huiberts de doelman, met een assist van Thy, en bouwde PEC Zwolle de voorsprong uit naar 4-1.

Het was de vierde wedstrijd achter elkaar voor TOP Oss dat er niet gewonnen werd.

In de vijf laatste wedstrijden heeft PEC Zwolle vijf overwinningen behaald, terwijl TOP Oss één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft.

In de volgende wedstrijd speelt PEC Zwolle op maandag 30 januari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Roda JC. TOP Oss speelt vrijdag 3 februari om 20.00 uur thuis tegen Den Bosch.