TOP Oss - NAC Breda

NAC Breda heeft de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen TOP Oss in de Eerste Divisie gecontroleerd en is op weg naar een stand van 2-0. De tweede helft probeert TOP Oss zich terug te vechten maar komt te kort. NAC wint uiteindelijk de wedstrijd met 2-1.

Leidsman rondde succesvol af voor TOP Oss, terwijl Jort van der Sande scoorde beide doelpunten voor de bezoekers NAC Breda.

In de vijf laatste wedstrijden heeft TOP Oss één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van TOP Oss dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van NAC Breda met één doelpunt verschil.

PEC Zwolle is de volgende tegenstander voor TOP Oss in de uitwedstrijd. NAC Breda speelt een thuiswedstrijd tegen AZ II in het Rat Verlegh Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 27 januari om 20.00 uur gespeeld.