Helmond Sport - NAC Breda

Helmond Sport en NAC Breda hebben vrijdag de buit gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 2-2.

NAC Breda nam een vroege voorsprong, toen Jort van der Sande scoorde in de 16de minuut, op aangeven van Odysseus Velanas.

Eros Maddy maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Martijn Kaars. Helmond Sport maakte ook 2-1 in de 55ste minuut, toen Kaars scoorde, met een assist van Hakon Lorentzen.

Met nog bijna een half uur te gaan maakte Velanas gelijk voor NAC Breda met een assist van Aime Omgba. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-2.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Helmond Sport één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl NAC Breda twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Helmond Sport dit seizoen.

In de volgende wedstrijd speelt Helmond Sport op maandag 23 januari om 20.00 uur bij AZ II. NAC Breda ontvangt vrijdag 20 januari om 20.00 uur TOP Oss.