NAC Breda - Jong PSV

NAC Breda heeft snel afstand genomen van PSV. Het team won thuis in de Eerste Divisie met 2-1, waarbij alle doelpunten in de eerste helft gemaakt werden.

Jason van Duiven opende na slechts twee minuten de score voor het bezoekende team scoorde uit een voorzet van Mathijs Tielemans.

NAC Breda maakte vroeg in de wedstrijd gelijk. In de 4de minuut liet Odysseus Velanas zich gelden, op aangeven van Jort van der Sande.

Van der Sande bracht in de 32ste minuut de thuisploeg een voorsprong, met een assist van Boyd Lucassen. Van der Sande voltooide zo de comeback van NAC Breda. De tweede helft was doelpuntloos en de wedstrijd eindigde met een 2-1 winst voor NAC Breda.

In de vijf laatste wedstrijden heeft NAC Breda twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl PSV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van NAC Breda dit seizoen. De nederlaag was ook voor PSV de derde nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt NAC Breda op vrijdag 13 januari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Helmond Sport. PSV ontvangt vrijdag 20 januari om 20.00 uur Den Bosch.