De Graafschap - Jong PSV

De Graafschap heeft vrijdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen PSV in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 3-2.

Al vroeg in de wedstrijd nam PSV een voorsprong, toen Fodé Fofana scoorde na 22 minuten.

Önal bracht in de 24ste minuut De Graafschap op gelijke hoogte, op aangeven van Jesse Schuurman.

Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Sávio Moreira de Oliveira bracht PSV in de 70ste minuut een voorsprong. Maar PSV was niet in staat om terug te komen in de wedstrijd.

In de 80ste minuut deed Önal de tegenstander nogmaals pijn met een assist van Rio Hillen, en maakte gelijk voor De Graafschap.

Het beslissende doelpunt voor De Graafschap werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Anis Yadir, op aangeven van Charlison Benschop.

In de vijf laatste wedstrijden heeft De Graafschap drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl PSV één overwinning, twee keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de tweede overwinning met één doelpunt verschil van De Graafschap dit seizoen. De nederlaag was ook voor PSV de tweede nederlaag met één doelpunt verschil.

De volgende speeldag speelt De Graafschap op vrijdag 18 november om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Helmond Sport. PSV ontvangt donderdag 17 november om 18.45 uur Utrecht II.