ADO Den Haag - De Graafschap

ADO Den Haag en De Graafschap hebben vrijdag de punten gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 2-2.

ADO Den Haag kreeg 1 speler uit het veld gestuurd en eindigde de wedstrijd met 10 spelers.

De thuisploeg startte goed en nam na 24 minuten de leiding via Jordy Wehrmann, met een assist van Xander Severina.

Basar Önal maakte gelijk na bijna een half uur, op aangeven van Camiel Neghli.

Önal bracht De Graafschap op voorsprong in de 72ste minuut met een assist van Danzell Gravenberch.

Silvinho Esajas maakte gelijk voor ADO Den Haag met een assist van Amar Catic, in de 77ste minuut.

Een rode kaart in de 89ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Mario Bilate van ADO Den Haag.

ADO Den Haag heeft in de vijf laatste wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het derde gelijkspel van ADO Den Haag dit seizoen.

In de volgende wedstrijd, op vrijdag 28 oktober om 20.00 uur, speelt ADO Den Haag bij Helmond Sport. De Graafschap speelt dan thuis tegen TOP Oss op Stadion De Vijverberg.