FC Den Bosch - De Graafschap

De de Eerste Divisie-wedstrijd tussen De Graafschap en Den Bosch vrijdag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in Stadion De Vliert. De doelpuntenmakers van Den Bosch waren Konings en Van den Bogert.

De score werd na 14 minuten geopend door het bezoekende team na een doelpunt van Alexander Büttner, met een assist van Jeffry Fortes.

Konings bracht in de 40ste minuut Den Bosch op gelijke hoogte, op aangeven van Van den Bogert. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Van den Bogert de overwinning met een assist van Danny Verbeek. Van den Bogert voltooide zo de comeback van Den Bosch. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl De Graafschap twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Den Bosch dit seizoen. De nederlaag was ook voor De Graafschap de zesde nederlaag met één doelpunt verschil.

In de volgende wedstrijd gaat Den Bosch op maandag 14 november om 20.00 uur op bezoek bij Ajax II. De Graafschap ontvangt vrijdag 11 november om 20.00 uur PSV.