FC Den Bosch - Jong AZ

In de Eerste Divisie heeft Den Bosch het thuisduel tegen AZ II vrijdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 1-0-voorsprong, waarna Den Bosch in de tweede helft uitliep naar 3-0.

Danny Verbeek opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Evangelos Patoulidis. Direct na de rust vergrootte Joey Konings de voorsprong van Den Bosch.

Den Bosch vergrootte de voorsprong verder, toen Steven van der Heijden scoorde in de 60ste minuut.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Den Bosch drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl AZ II één overwinning en vier nederlagen heeft.

De volgende wedstrijd voor Den Bosch is uit tegen MVV. De teams staan op zaterdag 22 oktober om 20.00 uur tegenover elkaar. AZ II neemt het maandag 24 oktober om 20.00 uur thuis op tegen Telstar.